söndag 24 mars 2013

Sömnsvårigheter

Jag har bara hunnit ta en enda tablett Primolut-nor och redan nu den första natten har jag haft otroligt svårt att sova. Jag har drömt mardrömmar, svettats och vaknat oroligt stup i kvarten. Fan också, denna biverkning hade jag glömt bort.. Den står inte ens på FASS, (jag kollade precis) men jag får sömnsvårigheter varje gång. Måste nog berätta det för läkarna tror jag. Någon mer som känner igen sig?

2 kommentarer:

  1. Usch vad jobbigt!! Jag kunde inte sova under sprayperioden och det var grymt jobbigt att gå omkring och vara trött hela tiden :( Hu länge ska du gå på detta? Hoppas det blir bättre snart!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för dina kommentarer!! Ja det är jättejobbigt när sömnen rubbas, och man blir både mottaglig för sjukdomar, sliten och irriterad. Jag har en kur på 10tabletter för att framkalla mens, så det brukar hålla i sig i typ 12 dagar. Men oftast brukar den ena kassa biverkningen avlösa den andra eftersom jag bara 5 dagar därefter börjar med sprutor, och jag har haft rätt mycket otur med biverkningar tyvärr. Troligen är ju detta sista behandlingen dock eftersom äd är på tapeten, så det är väl bara att hålla ut.
      Jag har hört att synarela kan ge sömnproblem. Jobbigt att du råkade ut för det!!! Läkarna har aldrig tyckt att nedreglering behövs för mig så jag har inte testat spray, men jag behöver däremot tabletter som primolut eller provera för att ge mens och de har alltid fått mig att känna mig dundersjuk:/
      Tack för att du följer mig, det värmer hjärtat! Jag följer dig också ska du veta även om jag ibland kan kommentera lite väl sällan.
      Stor kram
      /jakteneftertotallycka

      Radera