söndag 5 april 2015

Störtblöder, v.5+3


.. Det verkar inte bli någon bebis denna femte gång heller. Nu forsar blodet. Forsar...


8 kommentarer:

  1. Förbannade skit. Jag kan inte hjälpa att jag klamrar mig fast vid hoppet ändå. Om du har gett upp så fortsätter jag att tro och hoppas åt dig. Så får det bli. Jag hoppas. Hoppas så innerligt!
    Och du, sköt om dig så gott det går. Läste ditt tidigare inlägg, du är nog utmattad. Spara hjärnan på intryck. Det kan gå så jäkla långt om du fortsätter att pusha dig.
    Kramar <3

    SvaraRadera
  2. Nej nej nej!!! Det fick ju inte hända denna gången!!! :(
    Jag gråter med dig!
    Tusen styrkekramar

    SvaraRadera
  3. Åh. Hittade precis hit. Så ledsen för er skull, att det inte verkar gå vägen även denna gång. Vill bara fråga, står ni i adoptionskö? Det verkar som ni är aktivt troende, då kan det gå fort från t.ex. Taiwan. Har själv gjort sju ivf som inte fungerade. Men nu är jag mamma ändå, fast barnen är födda i ett annat land.Det var en sådan stor lycka när dom kom. Stora kramar från Jenny

    SvaraRadera
  4. Det finns inte så mycket att skriva som tröst i förtvivlan och ovissheten. Men jag vill ändå skicka dig en varm kram.

    SvaraRadera
  5. <3 <3 <3 kramar om... så ledsen för er skull! Men du...Du kommer en dag att hålla ditt, ert barn i din famn även om det nu inte skulle gå den här gången heller. Vägen dit blir lite längre och du kommer vänta barn i hjärtat istället för i magen, men den dagen kommer! Håll bilden vid liv! Tänker på er!

    SvaraRadera
  6. Jag är så ledsen att ni tvingas gå igenom allt detta. Många kramar!

    Fiffig

    SvaraRadera