torsdag 21 juni 2012

Midsommar

Då bär det snart av med ett gäng vänner till kompisens stuga i Loos. Vi kommer att vara borta till söndag så det kommer troligen inget nytt inlägg förrän nästa vecka. Det ska bli så härligt att komma bort! Men jag är lite orolig för den långa resan dit eftersom jag har sprängande huvudvärk, och ont i hela kroppen. Framförallt strålningar ner i benen. Men det löser sig! Man klarar det mesta :) Allt är packat och om några minuter ska jag och sambon gå och hämta bilen för att sedan kunna åka och packa in vännens barnstol och annat jox. Hoppas att trafiken inte är allt för hemsk.
http://www.traditionellaprodukter.se/omosssv.htm


Hoppas att ni alla får en härlig midsommar med massor av skratt, god mat och njutbara stunder :)
KRAM på er

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Hoppas ni fick en riktigt skön Midsommar och kunde delvis släppa allt tungt ni bär på. Lät riktigt tufft på ditt förra inlägg! Glad att ni åtminstone fått träffa en riktigt bra läkare och att ni snart får hem kallelsen :) Det var först när vi fick den som det började kännas som att vi var på gång. De här veckorna innan gravtest är ju i och för sig väldigt långa....
    Kram K

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket kära K för ditt stöd!! Det värmer verkligen otroligt mycket!! Ja, visst känns allt lättare när man har en tid att se fram emot. Vi kommer nog inte få någon kallelse förrän efter sommaren dock för tydligen så måste sambons hormonprover analyseras först. Så det är nog bara att vänta snällt till augusti på att få hem en lapp i brevlådan :( Hur går det för dig med väntan på testdag K? Borde den inte infalla snart? :) Håller mina tummar för dig!! :) Massa Kramar!!

    SvaraRadera