fredag 15 juni 2012

Såren efter operation

Tänk va tekniken inom kirurgi är fantastisk. Två små snitt från operationen på magen varav ett av dem ser läkt ut nu.



En uppblåst gasfylld mage och början de de enorma blåmärkena dagen efter operation.


Ett litet ärr kommer det nog bli, men jag är så imponerad över att det inte behövs ett större hål. Synd att det blir lite eksem av alla plåster.

Såret under naveln ser fortfarande lite äckligt ut så där sitter plåster och kirurgtejp kvar.

2 kommentarer:

  1. Har bläddrat igenom dina inlägg.. Den här längtan och väntan är så himla jobbig. När man har en önskan och de är den enda som inte slår in. (jag börjar tro att gud har nåt emot mig) =) Hoppas att du kan njuta av denna sommar ändå.. Samla kraft och energi! Och njut av kärleken mellan dig och din sambo.
    All kraft och styrka till dig!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket för din fina kommentar!! Jag har läst en massa i din blogg också nu och jag håller mina tummar och tår för att du mår bättre nu och att ert IVF-försök har lyckats :) Visst är längtan jobbig. Den är fruktansvärd. Den förstör hela ens liv. Jag brukar också tänka som du, att jag typ blir straffad för något eftersom jag bara går igenom en massa svårigheter hela tiden, och ofta funderar jag på vad meningen är med allt.. Men min religiösa svärmor sa klokt nog att det finns ingen mening med saker som händer. Möjligtvis kan man i efterhand lära sig något om livet eller sig själv, och på så sätt kan man känna att det man gått igenom förde med sig något positivt i slutänden.
    Tack, jag ska försöka att njuta av sommaren, och av kärleken. Va fint av dig att peppa mig :)
    Önskar dig all lycka tillbaka och kommer givetvis att besöka din blogg i fortsättningen också :)

    SvaraRadera