fredag 27 mars 2015

Kramper, tankar och TSH

Blod ser jag när jag torkar mig och blandat med lutinuset som hamnar i bindan. Jag har riktigt skarp mensvärk och det värker massor i ryggen. Ryggvärk känner jag i samband med fogarna också, men den har ökat och mensvärken är annorlunda. Mer intensiv och mensvärksliknande än växtvärkskramper i livmodern.

Jag är tom- men samtidigt full av tankar. I det här läget finns det inte mycket tankar som säger något vettigt- för faktum är att vi inte har den blekaste aning om hur det kommer gå. Realismen använder sig av min logiska hjärnhalva som säger "blödningar kan vara ofarliga". "Värken är inget bra tecken". "Precis såhär har det börjat minst hälften av gångerna tidigare". "Det finns inget du (jag) kan göra mer än att vänta och hoppas". "Det är inte kört än".

Min känslomässigt kopplade del av hjärnan går direkt på minnen av tidigare scenarion och kastas mellan hopp och förtvivlan. Den tar ut allt i förskott- i båda de möjliga scenariona. "Jag kommer att föda det här barnet". "Jag kommer förlora min femte.. Min femte..". "Jag kommer aldrig kunna bära ett barn". "Jag kommer att älska ett adopterat barn precis lika mycket som ett som jag burit". "Livet är så orättvist- varför jag? Varför igen?" "Det är inte dags att kasta in handduken än, jag är fortfarande gravid". "Finns det en mer ogästvänlig livmoder?"

Ja ni fattar. Jag vill helst stänga av tankarna helt, men de jagar runt som myror. Jag är inte mentalt trasig än. Jag har gråtit några skvättar och känner mig såklart utmattad av att inte veta. Av att vänta. Av att vara rädd för toalettbesöken och rädd för vad som kan vänta. Men trasig är jag inte. Mental förberedelse samtidigt som den där gnuttan hopp måste få finnas med på ett litet hörn.

Google håller jag mig ifrån. Men jag har upptäckt något som dr.D inte kommenterat. Mitt TSH har stigit mycket sedan jag blev gravid. Det brukar ligga långt under 1. I måndags (efter positivt test) var det 2,6! Och gravida rekommenderas ha värde under 2,5 för att inte riskera missfall.
Varför har det här missats? Vad skulle ni göra i samma läge? Jag har mailat och frågat dr.D men som ni vet är ju mailkontakten inte den bästa. Får nästan aldrig svar på mina frågor.

Tack för ert stöd <3 jag behöver ert hopp när mitt eget inte räcker till. Jag vill komma längre än såhär. Jag vill föda det här barnet. Jag vill ha mitt barn.


41 kommentarer:

  1. Det låter inte så bra att ditt TSH har ökat. Äter du Levaxin? Jag vet några som ökat dosen på eget bevåg för att få värdet att gå under 1 och lyckats bättre. Det är kanske något att ha bättre koll på. Nu har jag inte själv problem med detta men har läst om många som har det. För vanliga läkare har ett annat värde än IVF-läkarna när det gäller fertiliteten.

    Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte är kört. Men förstår din oro till 110%.
    Många styrkekramar

    SvaraRadera
  2. Jakteneftertotallycka27 mars 2015 kl. 18:10

    Tack! Nej, jag äter inte levaxin eftersom de säger att minnsköldkörtel agerar normalt. Fast då och då tycks ju värdena peaka. Detta gjorde mig så förvånad, för jag har aldrig tagit prov på TSH så ofta. Och aldrig som gravid. Kan sköldkörteln vara med och sabba graviditeterna också tro?!? Vet inte riktigt vem jag ska vända mig till nu heller. Det är ju tyvärr dessutom helg nu och därav ingen som kan svara- och då tänker man ju otäckt nog att det kanske blir för sent. Visserligen tar det ju tid innan kroppen reagerar på levaxin, men man vill ju inte vänta med medicinering om jag behöver.
    Sjukt frustrerande. Vad jag kunde se skulle ju TSH snarare minska under första trimetern- inte öka.
    Tack för pepp och kloka ord

    SvaraRadera
  3. Mejla och fråga D igen. Påminn tills du får svar. Lättare att få svar om det inte är så långt mejl och inte så många frågor. Vanligt att tsh går upp i början av graviditet. Jag hade högre än dig vid ett par tillfällen och då höjde min läkare på MVC dosen Levaxin. Kontakta även dem så snart du kan, så kan de hjälpa dig med Levaxin om du behöver det. Hade också en stor blödning i början, men den var ofarlig. Lycka till, kram från "Snart lycklig"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla för ditt svar! Jag ska ringa Ferten på måndag morgon och om inte de vill hjälpa mig så får jag vända mig till min "privata läkare" här i stan och be om levaxin. Vilken dos bör man äta tro?
      Ja, jag brukar maila och påminna men får sällan svar ändå. Får väl vara lite mer ihärdig kanske ;) tack för att du peppar mig till det. Och för att du berättar att du hade en stor blödning i början men att det gick bra. Det peppar ju faktiskt!
      Stor kram till dig!!!

      Radera
    2. Svårt att rekommendera dos, då jag tar Levaxin ca 100 mg i vanliga fall. Tar nu maxdos 225 mg. Det är väldigt hög dos. Ofta brukar man börja med 25 mg, men om det är ok enligt läkare att börja med högre, skulle jag nog göra det. Hoppas du får hjälp av D eller annan dr snart. (Min syster om också tar Levaxin i vanliga fall, men lägre ordinarie dos än mig, var uppe runt 7 i TSH-värde i en av sina tidiga graviditeter, fick höja dosen och allt gick bra.) Jag fick till och med ut en stor klump vid blödningen. Vi trodde det var kört, men hinnsäckarna var helt intakta. (Väntade då trillingar, men det blir nu "bara" en plutt.)

      Radera
  4. Har du testat igen? Började blöda 8 dgr efter återföring med blastocyst. Tog ett test bara för att. Som var starkt pos. Hade mens och mensvärk i 3 (!) dgr men den lilla höll sig kvar, jäkligt skumt. Nu i v 18. Så behöver ju inte vara kört! Började blöda tidigt en annan gång, ungefär samma tidpunkt, tog även då ett pos test. Men när jag sen testade på testdagen var det blankt, de sa på kliniken att det var en sk kemisk grav. Vad jag vill säga är att ett nytt test kan nog ge dig vägledning (om du inte redan testat). Håller tummarna för att det går vägen för er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jakteneftertotallycka27 mars 2015 kl. 22:36

      Shit vilken framgångshistoria!!!! Tack för att du berättar <3 och grattis till de gångna 18 veckorna.

      Testen blir starkare. Men tyvärr är det ingen direkt vägledning för mig, för mitt hcg har alltid ökat superfint och blivit starkare och starkare för var dag som gått under graviditeten. Har nästan alltid haft ett streck som är mycket mycket starkare än kontrollstrecket på samma morgon som missfallen, så just det där med biokemisk graviditet stämmer inte in på mig. Fast jag vet att kliniken skrivit det i journalen för två (eller ett) av missfallen enbart för att jag aldrig kommit så långt som till VUL och trots att hcg ökat och ökat. Deras rutin antar jag.

      Tack för din tumhållning! Och dina råd. Guld värt och betyder väldigt mycket för mig!

      Radera
  5. Tyvärr ökar risken för missfall om tsh är högt! Jag tycker att du ska börja äta Levaxin inför eventuella ivf försök. Många får höga tsh av hormonbehandlingarna vid ivf försök. Kram på dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jakteneftertotallycka27 mars 2015 kl. 22:44

      Usch ja det här är ju helt nytt för mig. Jag har litat blint på läkarna som sagt att mitt TSH varit normalt. Detta trots att jag sett nu (när jag rannsakat mina journaler och läst på nätet) att de berömt ett TSH som varit över 4 till och med. Det var dock länge sedan och innan ivf-tiden, men även vid vår utredning låg TSH över 2 (om jag inte minns fel). Det senaste året har jag kollat TSH 3 ggr på eget initiativ (utöver denna behandling) och då har det varit låga värden. Någon uppföljning av TSH har aldrig gjorts av läkarna eftersom man redan vid utredning sa att det var normalt. Tänk om jag haft så här varje gång?! Att det är en av anledningarna till missfallen. Jag blir så arg för att jag upptäcker det i sista behandlingen, när det kanske redan är för sent. Önskar att jag hade vetat.
      Tack snälla för ditt pepp, din kunskap och dina lyckönskningar <3 Kram!

      Radera
  6. Hejsan!
    Ja om man har ett högt TSH-värde så kan det öka risken för missfall. Tycker som ovan att du ska försöka få Levaxin och ta detta om möjligt. Jag fick en dotter för 10 månader sedan och hade efter förlossningen ett värde på 26!
    Jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för er! Stor kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Jag ska ringa på måndag och hoppas att det inte är för sent då :(
      Stora gratulationer till dottern :) Det måste vara underbart! Men shit, TSH på 26? Det är ju skithögt!! Tack för ditt pepp och lyckönskningarna! Stor kram tillbaka

      Radera
  7. TSH kan variera en hel del, och ett värde på 2,6 är faktiskt helt normalt. Be att få ta ett nytt prov. Om du börjar ligga över 3 vid flera prov kan man kolla TPO-antikroppar, är de förhöjda kan man överväga att provbehandla med Levaxin 25 mg. Om du nyligen haft ett värde under 2, och dessutom behandlats med hormoner, finns absolut ingen anledning till oro. Kolla om TSH, det är inte bra att ta Levaxin om man inte behöver!

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Min historia i korta drag. PCO. Stim med trippeldos Pergo. Blev gravid på första äl. Fick TPO-ak (autoimmunitet) och låg ämnesomsättning under graviditeten men man avvaktade insättning av levaxin pga bebisen då hade egen produktion. Födde en flicka -09. Efter grav-Normal ämnesomsättning (TSH 2,8) enl VC-läkare MEN med återkommande perioder av symtom på hypotyreos. (Var ej så påläst då om tyroidea, autoimmunitet och graviditet)

    Önskan om ny graviditet -10 fick diagnos PCO och Sekundär barnlöshet då pergostimulering inte gav äl. påbörjade slutligen IVF-beh privat för typ 60 000:- men på utredningen MISSADE man att kolla ämnesomsättningen!! Trots anamnes med tidigare problem och en mamma med sköldkörtelsjukdom! (Stark ärftlighet)

    2 IVF-försök inga färskinsättningar pga 2 överstimuleringar. Resultat: 5 2-dagars från omgång 1 och 9 blastocyster från omgång 2. 6 FET 5 missfall runt v 5-6

    VARJE hormonstimulering gav mig bl.a. ledvärk, frossa, låg puls etc Frågade läkarna om dessa symtom men de tog ingen notis om det, typ ryckte på axlarna. Efter 4:e missfallet sa jag...Det är något annat som är fel!!! Jag såg mönstret! Samma symtom varje hormonbeh. Läste allt jag kom över om missfall och sökte på mina symtom och förstod då direkt att jag ju måste ha fel på sköldkörteln ( el egentligen på immunförsvaret ) På MIN begäran kolladesc DÅ ämnesomsättningen TSH låg över 4. Fick börja med levaxin. Drabbades sen plötsligt av hypertyreos (också autoimmunitet TRAK) samt ytterligare 1 missfall innan diagnos. Blev tvungen att operera bort sköldkörteln för att kunna få bli gravid ( man får inte bli det med medicinering) 1 månad efter op får jag äl...spontant! och blir gravid med min nu 8 mån gamla tjej.

    All sorg, alla missfall, alla pengar hade KANSKE kunnat undvikits OM de hade gjort sitt jobb och kollat Sköldkörtelvärden och antikroppar (ffa TPO-ak och vid behov ev även TRAK). På endokrin sa de att förekomsten av TPO-ak indikerar stor risk att vid "normal ämnesomsättning" drabbas av hypotyreos på sikt. Har man sviktande sköldkörtelfunktion dvs ett TSH som svänger/varierar mkt ska TSH vid graviditetsönskan ligga under 2 och vid IVF under 1. Men JAG säger att har du TPO-ak ska de testa levaxin och kolla ditt TSH under behandlingens gång då detta SNABBT kan skifta och riskera missfall!!

    Förstår och känner din känsla i ALLT du skriver, du är inte ensam!! <3 Vi är fler som gått igenom samma smärta som du med upprepade missfall, toalettbesöksskräcken, toalettpappersanalyser, rosa lutinuskladd, 100-tals graviditetstest, hopp och förtvivlan och dess tvära kast, ruvardagsångesten den eviga väntan och ALLA tankar och analyser man gör som suger ut all energi man har. all tid man lägger på att läsa på om Missfall och analysera för att hitta orsaken till varför just JAG får missfall på missfall.

    Jag säger bara EN sak DU känner din egen kropp! Du måste vara din egen läkare, ta reda på ALLT själv, prata för dig själv och det du tror på. Ingen av de läkare jag har träffat på i detta har engagerat sig för att ta reda på varför inte just JAG kan få barn det har jag fått göra själv och själv propsa på vilka blodprov de ska ta!!

    Jag önskar och hoppas av heeeela mitt hjärta att det går vägen för dig, att du en dag står med ditt barn i din famn (adopterat eller inte) och kan börja läka!! Det kommer ta tid att läka och det kommer sträna och göra ont i ärren...länge...kanske för alltid?! vad vet jag?? jag vet bara att min historia är något som som jag bär med mig för alltid och att jag fortfarande och extremt starkt känner allt, upplever det igen i dina texter. Jag kan känna varje gnutta ångest, sorg, uppgivenhet och hopplöshet, känslan av orättvisa osv...trots att jag nu har 2 levande barn MEN det blir bättre!! Du kommer inte alltid ha det så här....känna så här!! Jag lovar! <3

    Ta nu hand om dig kära medsyster och glöm aldrig att du Inte är ensam på din resa! stor kram och LYCKA TILL!!! <3

    SvaraRadera
  9. Oj vilket inlägg från Lina, en stark berättelse!
    Jag äter levaxin, också.. Känner att jag nog borde gå o ta ett prov.. :S men det låter ju verkligen som att din sköldkörtel reagerar på graviditet och det känns ju självklart att du ska stå på levaxin iaf att du börjar ned det några veckor innan återföring. Jag tror du kan få hjälp på vanliga VC med det hör, säg att du är tidigt gravid och att ditt tag är 2,6.. Du borde få levaxin direkt och kanske att du behöver ta ett prov där under veckan..

    Jag hoppas så så mycket på er, du vet ju redan att det inte måste vara kört. Hoppets stjärna lyser på er, kram

    SvaraRadera
  10. OskyldigJag vill tacka Gud för att använda (Druwagbale@gmail.com) som min källa till frälsning efter 2 år av arbetslöshet och 3 år utan barn, min man lämnade migensam i 2 år, bara brustet hjärta tills jag träffade en doktor druwagbale på en damer vittnesbörd om hur han fick hjälp av samma Dr uwagbale, så jag bestämde mig för att kontakta honom och när jag berättade för honom alla mina problem han skrattade och sade att detta är inget problem. allt kommer att bli bra i tre dagar. Exakt på den tredje dagen av min ex man ringa mig och förvånade mig och det som förvånade mig var att ett företag i ansöker om mer än fyra månader sedan ringde de och sa att jag skulle återvända till arbetet så snart possible.Am mycket tacksam till Dr. uwagbale, om du vill kontakta honom, hans e-post är(Druwagbale@gmail.com) hans nummer är (2348038498883) du kan också kalla honom efter att du har postat honom, och han gör förtrollningen på följande sätt (1) Om du vill att ditt ex tillbaka. (2) du behöver en äggdonator (3) du vill varafrämjas på kontoret. (4) Skulle du vilja män och kvinnor springa efter dig. (5) Om du vill ha en child.or om du tyckte att det var svårt att få barn (6) Vill du bli rik. (7) Du vill knyta din man och hustru att bli din för evigt. (8) Om du behöver ekonomiskt stöd. (9) som du vill adoptera ett barn, (10) som du vill vara medlem i illuminati.? Kontakta honom (druwagbale@gmail.com) hans nummer är (2348038498883) är det även skrivet i 1 Johannes 4 vs 1, inte condern någon ande utan pröva varje ande ingen en av Gud, eftersom Gud hjälpe genom människan. framgång

    SvaraRadera
  11. Enkelt sätt att ansluta sig till Illuminati broderskap i
    värld.
    Vänligen kontakta Illuminati nätet registreringar
    officer i USA genom sin e-post nu:
    Joinilluminatiorganisation@outlook.com

      och du ska ges
    perfekt chans att besöka Satan och dennes företrädare
    efter registreringar kompletteras med dig, ingen uppoffring
    eller mänskligt liv behövs, ger Illuminati brödraskap
    längs rikedom och berömda i livet, har du en fullständig
    tillgång till utrota fattigdomen borta från ditt liv
    nu. Så kontakta online registrator på:
    Joinilluminatiorganisation@outlook.com

    brödraskap Illuminati ...
        OBS! Nedan ...
    DU kommer att få summan av 2 miljoner dollar och ett hus NÅGON DEL
    AV VÄRLDEN...

    Telefon: +2348189668803

    SvaraRadera
  12. Hälsningar från den stora stora mästaren! INGÅR ATT DU KOMMER EN MEDLEM PÅ DEN STORA ILLUMINATI, VI VÄLKOMMAR DIG. Var del av något lönsamt och speciellt (VÄLKOMMEN TILL ILLUMINATIENS VÄRLD). Är du en politiker, ingenjör, doktor, underhållare, MOD EL, grader / student eller du har det för att utöka din verksamhet för att bli bra. Det är också viktigt att veta att för att bli medlem, och tjäna summan av $ 100.000 som illuminati medlemslön per månad. Vänligen vara en del av dessa GOLDEN "MÖJLIGHET" Den stora illuminatiorganisationen gör dig rik och berömd i världen, den kommer att dra dig ut från gräsroten och ta dig till en högre höjd där du längtat efter att vara tillsammans och vi ska regera världen med den stora och mäktiga kraften i Illuminati, långt liv och välstånd här på jorden med evigt liv och jubel. INBOX MITT NU OM DU ÄR TILL E-MAIL (adamsruben320@gmail.com) intresserad !! ....... kontakta agenten för mer information att gå med nr +2349035226409 eller ringa in

    SvaraRadera
  13. Gå med i den stora Illuminati och avsluta allt lidande i ditt liv. få vad du vill, inklusive god hälsa genom Illuminati.
    Är du affärsman eller kvinna, artister, politiker e.t.c gå med i Illuminati och uppnå allt ditt önskemål om hjärtat.
    rikedom, makt, berömmelse ... ska vara din ...
    whatsapp; +2349021191491
    e-post; illuminatitemple977@gmail.com

    SvaraRadera
  14. Gå med i den stora Illuminati och avsluta allt lidande i ditt liv. få vad du vill, inklusive god hälsa genom Illuminati.
    Är du affärsman eller kvinna, artister, politiker e.t.c gå med i Illuminati och uppnå allt ditt önskemål om hjärtat.
    rikedom, makt, berömmelse ... ska vara din ...
    whatsapp; +2349021191491
    e-post; illuminatitemple977@gmail.com

    SvaraRadera
  15. My name is Mr Ander Rafa, I'm 49 years old and founded in Canada. I want to inform the public how I helped Illuminati's New World Order for the Obama Temple to regain my business posture after being dismissed for about a year and six months. I have been in pain and inconvenience since I was dismissed from the company I work called Canada Deposit Insurance Corporation in Ottawa (Headquarters) in Canada as an agency executive. I have been hopeless, economically down through that year. But one day when I surf the Internet, I came across Mr. Dennis Brian who testifies to how Patrick Illuminati agent, helping him join Illuminati, you can be famous, rich and successful in life by being a member of the Great Illuminati The brotherhood immediately contacted him and I explained everything to him and he recommended me and he helped me by initiating me to the Great Illuminati Brotherhood and he gave me all the guidelines and told me their place of worship. With the help of Mr. Patrick, I was able to go to the temple and where I joined, now I am so happy to become a member of Illuminati, I am rich and rich now. Thank you Mr. Patrick For your support. Illuminati is an excellent and powerful way to become popular in life. I know so many people can be on my lane and looking for help contact Patrick Patrick today via email: agentpatrick5@gmail.com OR Whatsapp him Via +2348055329159

    SvaraRadera
  16. Jag heter Mr Ander Rafa, jag är 49 år gammal och grundades i Kanada. Jag vill informera allmänheten om hur jag hjälpte Illuminatis nya världsordning för Obama-templet att återfå min affärshållning efter att ha blivit avskedad i ungefär ett år och sex månader. Jag har varit i smärta och olägenheter sedan jag avskedades från det företag som jag jobbar med, kallade Canada Deposit Insurance Corporation i Ottawa (huvudkontor) i Kanada som agentur verkställande. Jag har varit hopplös, ekonomiskt nere genom det året. Men en dag när jag surfar på Internet kom jag över Mr. Dennis Brian som vittnar om hur Patrick Illuminati-agent, som hjälper honom att gå med i Illuminati, kan du vara känd, rik och framgångsrik i livet genom att vara medlem av Great Illuminati Brödraskapet omedelbart kontaktade honom och jag förklarade allt för honom och han rekommenderade mig och han hjälpte mig genom att initiera mig till Great Illuminati Brotherhood och han gav mig alla riktlinjer och berättade för mig deras plats för dyrkan. Med hjälp av Patrick kunde jag gå till templet och där jag gick med, nu är jag så glad att bli medlem i Illuminati, jag är rik och rik nu. Tack Mr Patrick För ditt stöd. Illuminati är ett utmärkt och kraftfullt sätt att bli populär i livet. Jag vet så många människor kan vara på min körfält och letar efter hjälp kontakta Patrick Patrick idag via e-post: agentpatrick5@gmail.com ELLER Whatsapp honom Via +2348055329159

    SvaraRadera
  17. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  18. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  19. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  20. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  21. Häng med den stora broderhatten idag och leva ett bättre och lyckligt liv. VARSÅGOD
    Till den stora tempel av rikar och fame. Är du en affärsman, man,
    politisk, musikalisk, student och du vill vara rik, kraftfull och vara
    känd i livet? Du kan uppnå dina drömmar genom att vara medlem av Great
    Hood illuminati bror. Med detta kan alla dina drömmar och hjärta önskningar vara
    Fullständigt uppfyller, om du verkligen vill vara medlem av den stora Illuminati
    bror huva, kontakta Lord Illuminati nu, Anm .: Nyanställda medlemmar
    har rätt till $ 12.000.000 dollar, en guldring som skyddar
    och gud av fiender, och en fri visum till Amerikas förenta stater.
    Vänligen dela vi inte blod. Förlora inte denna chans. Datum
    Rekrytering av nya älskade medlemmar, ring och bli rik! Nu av LORDMASHA
    hos ILLUMINATIONELOVE kundtjänst: Motto; Vi är här för att minska
    världens fattigdom och få dina drömmar att bli sanna. Vi väntar
    Ditt svar, du kan lägga till oss på WhatsApp Mobile och bli rik inom en
    månad. skicka oss ett mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp oss: +1 (662) -362-7440

    SvaraRadera
  22. GÅ MED ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!!
    kontakta oss på +2348035692248 eller illumnatib53@gmail.com
    Är du en affärsman eller kvinna, är du en pastor
    eller en konstnär ,, vill du vara känd eller du vill ha det
    att vara rik eller kraftfull, det är bättre att du blir en
    medlem i Illuminati och få din dröm att komma
    Sann . det här är chansen för dig att bli en
    medlem i templet KUNGARIKET och få vad du
    sök från oss. om du är redo att bli medlem
    av Illuminati och inser din dröm då-: whatsapp
    oss eller e-post
    illumnatib53@gmail.com
    fyll i följande också:
    NAMN....................
    NÄRMAST ANHÖRIG...................
    ADRESS.................
    MARITAL STATUS .............
    LAND.........
    STAT..................
    OCKUPATION................
    MOBIL LINE ............
    Ett nytt medlem kommer att ge summan av
    120 miljoner dollar, en bil och ett hus i någon
    DEL AV VERDEN. OBS: Vi förhindrar inte
    ANYBODY FOR THIS. Om du inte är intresserad
    ANVÄND INTE

    SvaraRadera
  23. GÅ MED ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!!
    kontakta oss på +2348035692248 eller illumnatib53@gmail.com
    Är du en affärsman eller kvinna, är du en pastor
    eller en konstnär ,, vill du vara känd eller du vill ha det
    att vara rik eller kraftfull, det är bättre att du blir en
    medlem i Illuminati och få din dröm att komma
    Sann . det här är chansen för dig att bli en
    medlem i templet KUNGARIKET och få vad du
    sök från oss. om du är redo att bli medlem
    av Illuminati och inser din dröm då-: whatsapp
    oss eller e-post
    illumnatib53@gmail.com
    fyll i följande också:
    NAMN....................
    NÄRMAST ANHÖRIG...................
    ADRESS.................
    MARITAL STATUS .............
    LAND.........
    STAT..................
    OCKUPATION................
    MOBIL LINE ............
    Ett nytt medlem kommer att ge summan av
    120 miljoner dollar, en bil och ett hus i någon
    DEL AV VERDEN. OBS: Vi förhindrar inte
    ANYBODY FOR THIS. Om du inte är intresserad
    ANVÄND INTE

    SvaraRadera
  24. HELLO-tittare är här för att dela mitt vittnesbörd om hur jag äntligen går med i Illuminati-huven och blev RIK, FAMOUS OCH POWERFUL, jag försökte allt mitt bästa för att bli medlem i huven men jag blev bedrägeri flera gånger innan jag äntligen stötte på en vittnesbörd på nätet så jag kontaktade agenten, jag var så rädd att han kommer att be mig om mycket pengar innan jag kan gå med i huven men till min största överraskning ber han mig bara betala en initieringsavgift på 300USD som jag gjorde och idag så glad att säga till världen som är rik och har kunnat bygga många affärer med allt detta som har summan 124 miljoner dollar på mitt personliga konto och är också känd över hela världen med den verksamhet som jag har fått av Illuminati och har också makt att göra det jag vill ...... Jag vet att så många människor kan vara på min körfält och letar efter hjälp här är deras officiella e-post illuminatibrotherhood205@gmail.com Vad- app 2348029067161 SE upp för svindlare, och du måste vara över 18 års ålder.

    SvaraRadera
  25. LEV DITT LÖNSLIVSLEDNING GÅ MED I DEN STORA BRODERHOODEN ILLUMINATI I DAG.
    E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
    Whatsapp: (+639204895910)

    Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
    brödraskap dyrka idag och få omedelbar rik summa av. 1 miljon dollar på en vecka och ett gratis hem. Var du än väljer att bo i den här världen och få 500 000 US-dollar per månad som lön ...

    FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 1000 000 USD
    2. En ny elegant drömbil värderad till 500 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer

    Vårt tempel ligger i USA, Förenade Arabemiraten och Africa You
    måste vara 18 år eller äldre för att kontakta vår agent
    E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
    Whatsapp: (+639204895910)

    SvaraRadera
  26. LEV DITT LÖNSLIVSLEDNING GÅ MED I DEN STORA BRODERHOODEN ILLUMINATI I DAG.
    E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
    Whatsapp: (+639204895910)

    Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
    brödraskap dyrka idag och få omedelbar rik summa av. 1 miljon dollar på en vecka och ett gratis hem. Var du än väljer att bo i den här världen och få 500 000 US-dollar per månad som lön ...

    FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 1000 000 USD
    2. En ny elegant drömbil värderad till 500 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer

    Vårt tempel ligger i USA, Förenade Arabemiraten och Africa You
    måste vara 18 år eller äldre för att kontakta vår agent
    E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
    Whatsapp: (+639204895910)

    SvaraRadera
  27. Hello, Do you want to join the illuminati and be rich ,famous and powerful? for the rest of your life ? Benefits given to new member who join the illuminati Brotherhood!!!
    into your bank account $50,000,000USD ......
    Weekly salary $600,000USD .........
    A car value at $400.000USD.......
    Award contract worth $200,000,000USD.......
    A House in any country of your own choice. And a free visa to your dream country.Total lifestyle changes?? if you are interested, WhatsApp us: +2348147226753 ,OR Email us on: illuminatitemle666@gmail.com , so we can begin the joining process!!!

    SvaraRadera
  28. Hälsningar från ILLUMINATIENS STORA ORDNING till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i Illuminati där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan av 650 000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i brorskapet och även ett hus efter eget val och plats med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli kända.

    FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 650 000 USD.
    2. En ny snygg drömbil värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du valt.
    En månad med möten med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, kontakta den föregående e-postadressen: greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati-brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien etc.


    Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATER

    SvaraRadera
  29. MÖJLIGHET FÖR DIG I DAG MISSA INTE Gå med i den stora Illuminati idag och bli rik, berömd och rik på affärer, musik, politisk, social och ekonomisk värld och få också summan av 5 miljoner dollar med ett gratis hem som du väljer att bo, i världen. Och får också 500 tusen dollar som månadsinkomst och har också gett pengar för att starta ett företag efter eget val ... Om du är intresserad, fyll i följande information i det här e-postmeddelandet nedan (illuminatitemple@usa.com)
    Fullständiga namn………………………………
    Land…………………………………
    Ursprungsstat……………………….
    Födelsedatum………………………….
    Sex……………………………………….
    Adress……………………………….
    ockupation.....................................
    Telefon…………………………………..
    E-postadress…………………
    Bifoga skanna jag-kort, pass eller körkort som innehåller alla dina detaljer, berätta lite om dig själv och bifoga skanningskopia av ditt identitetskort Inga smutsiga mänskliga offer och inget ont ... det är en kult av Illuminati-gruppen av de framstående. vår e-post: (illuminatitemple@usa.com) eller kontakta oss via whatsapp +8616573430472

    SvaraRadera
  30. MÖJLIGHET FÖR DIG I DAG MISSA INTE Gå med i den stora Illuminati idag och bli rik, berömd och rik på affärer, musik, politisk, social och ekonomisk värld och få också summan av 5 miljoner dollar med ett gratis hem som du väljer att bo, i världen. Och får också 500 tusen dollar som månadsinkomst och har också gett pengar för att starta ett företag efter eget val ... Om du är intresserad, fyll i följande information i det här e-postmeddelandet nedan (illuminatitemple@usa.com)
    Fullständiga namn………………………………
    Land…………………………………
    Ursprungsstat……………………….
    Födelsedatum………………………….
    Sex……………………………………….
    Adress……………………………….
    ockupation.....................................
    Telefon…………………………………..
    E-postadress…………………
    Bifoga skanna jag-kort, pass eller körkort som innehåller alla dina detaljer, berätta lite om dig själv och bifoga skanningskopia av ditt identitetskort Inga smutsiga mänskliga offer och inget ont ... det är en kult av Illuminati-gruppen av de framstående. vår e-post: (illuminatitemple@usa.com) eller kontakta oss via whatsapp +8616573430472

    SvaraRadera
  31. ¡SALUDOS DEL GRAN MAESTRO! EN CUANTO A SER MIEMBRO DEL GRAN ILLUMINATI, LE DAMOS LA BIENVENIDA. Formar parte de algo rentable y especial (BIENVENIDO AL MUNDO DE ILLUMINATI). ¿Eres POLÍTICO, INGENIERO, DOCTOR, ANIMADOR, MOD EL, GRADUADO / ESTUDIANTE, O TIENES EN MENTE AMPLIAR TU NEGOCIO PARA CONVERTIRSE EN GRANDES MENTES? También es importante saber que para convertirse en miembro y ganar la suma de $ 100,000,000, como salario mensual de membresía Illuminati. "OPORTUNIDAD" La gran Organización Illuminati te hace rico y algunos de estos famosos DORADOS en el mundo, te sacará de la base y te llevará a una mayor altura si has aspirado a serlo durante mucho tiempo y juntos gobernaremos el mundo. con el gran y poderoso poder de los Illuminati, larga vida y prosperidad aquí en la tierra con vida eterna y júbilo. contáctenos con correo oficial: illuminatinationalorder666@gmail.com. Estamos esperando para llevarte a tu destino

    SvaraRadera
  32. Hej alla, mitt namn är herr alex micheal och jag kommer från USA, jag är medlem i den nya världsordningen (Illuminati), jag är inte här för att vittna om hur jag gick med i brödraskapet utan att uppriktigt be om ursäkt till dem som är offer av dessa falska agenter i olika delar av världen som använder vår identitet för bedrägerier.
    Detta är vad de gör, de kommer att kontakta våra agenter runt om i världen som låtsas vara en sökande, efter att ha gett dem procedurerna, villkoren för hur man kan vara medlem i broderskapet de kommer att blockera våra agenter och använda samma förfaranden för bedrägeri du publicerar saker på internet som inte finns i broderskap. En annan punkt att notera är att att inleda till broderskap inte innebär mänskliga blodoffer och att någon som säger att han / hon är stormästaren eller ger dig en kontakt som du måste chatta med stormästaren är en falsk stormästare. Om du inte kan chatta med sökande kan du bara träffa stormästaren när du blir inbjuden till huvudkontoret tre månader efter att du började i broderskapet för din utdelningsceremoni med de tolv cheferna för din ed. Om du har blivit offer, eller om du inte vill ha mer detaljerad information om hur du kan bli medlem i illuminati-broderskapet i ditt land, via whatsApp +14705435889 eller mejla greatilluminat4@gmail.com. Det här är den lilla hjälp jag kan ge, HAIL THE LIGHT.

    SvaraRadera
  33. VÄLKOMMEN TILL ILLUMINATI BRODERHOOD ORGANIZATION.

    Jag tror att vi alla har en dröm, en dröm om att bli något stort i livet, så många människor dör idag utan att uppnå sina drömmar. Några av oss är avsedda att bli president i våra olika länder eller att bli. en av världens största musiker, fotbollsspelare, politiker, affärsmän, komiker eller att vara en hjälpare för andra människor som är i behov Obs! nyrekryterade medlemmar har rätt till stora fördelar och belöningar. Det finns inget mänskligt offer. Om du verkligen är intresserad av att gå med i illuminati kontakta oss idag för mer information WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ELLER +919205107358
    E-post: illuminatikingdomempire@gmail.com

    SvaraRadera
  34. Kontakta Mr David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller Whatsapp +2348140101327, Hej alla, jag heter Adams scott, är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation för så många år nu, jag blev lurad av falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte föda mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon illuminati agent för att de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg där någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som heter David Mark för att han hjälpte honom att gå med i Illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där. , jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna sedan blev jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal före e han började berätta sin egen historia för mig om när han ville gå med han berättade allt jag skulle göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min fördelen med att vara en ny medlem i det stora Illuminati-brödraskapet Jag blev så glad, för er som försöker gå med i denna organisation är detta er möjlighet för er att gå med KONTAKTA MR David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller WhatsApp-nummer +2348140101327

    SvaraRadera
  35. Kontakta Mr David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller Whatsapp +2348140101327, Hej alla, jag heter Adams scott, är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation för så många år nu, jag blev lurad av en falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte föda mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon illuminati agent för att de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg där någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som heter David Mark för att han hjälpte honom att gå med i Illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där. , Jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna sedan blev jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal före e han började berätta sin egen historia för mig om när han ville gå med han berättade allt jag skulle göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min fördelen med att vara en ny medlem i det stora Illuminati-brödraskapet Jag blev så glad, för er som försöker gå med i denna organisation är detta er möjlighet för er att gå med KONTAKTA MR David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller WhatsApp-nummer +2348140101327

    SvaraRadera
  36. PROCEDUR FÖR DET STORA TEMPLET AV PENGAR OCH KRAFT ILLUMINATI-MONTERING, GÅ MED I DET STORA ILLUMINATI BRODERSKAP AV KÄRLEK IDAG, via gmail (greastestilluminati4@gmail.com),
    whatsapp +234 705 048 2264 eller telegram +234 705 048 2264
    Är du en affärsman eller -kvinna, en politiker, en musiker, en student, vill du bli rik, känd, mäktig i livet? Gå med i IlluminatiFraternity-kulterna idag och få omedelbart den rika summan av. 1 miljon dollar i veckan när du blir medlem i föreningen och ett gratis hem. var du än väljer att bo i den här världen och du kommer också att få $350 000 som din månadsinkomst.
    FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI
    1. En kontant belöning på 1 000 000 USD USD
    2. En ny Sleek Dream-bil värderad för $150 000
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
    Ett möte reserverat med de 5 bästa i världen. Ledare och topp 5 kändisar i världen. Om du är intresserad, maila oss detta, (greastestilluminati4@gmail.com), whatsapp +234 705 048 2264 eller telegram +234 705 048 2264 för en omedelbar initiering online.


    ALLA ÄR HELT VÄLKOMNA.

    SvaraRadera