fredag 14 september 2012

Livet är så jävla orättvist

Har precis pratat med barnmorkan U från igår. Bara två av de fem äggen var mogna, men inget av dem klarade sig över natten. Det blir ingen återföring... Tårarna vill inte sluta rinna.

Livet är så djävulskt orättvist!!!!

7 kommentarer:

  1. NEEEEEEEJ vad ledsen jag blir för er skull! Skickar en stor kram!

    SvaraRadera
  2. men åååå, fan vad jag lider med dig nu :( orättvist var ordet!!/s

    SvaraRadera
  3. Nej, vad tråkigt! Du som varit så duktig och kämpat så bra! Grymt orättvist!

    SvaraRadera
  4. Fy fan va orättvist!! Vet inte vad jag ska skriva.. lider med dig/er. <3 Kräv att få annan medicin nästa gång. Jag ska använda Menopur denna ggn ist för Puregon då jag oxå fick ut några få ägg. Får se om det gör ngn skillnad.. plus att jag får en högre startdos. Detta försök kommer väl inte att räknas då du inte fick ngt ägg tillbaka.. en klen tröst i det hela. Många kramar till dig..

    SvaraRadera
  5. Hej

    Jag gjorde mitt första äggplock i onsdags vilket resulterade i 0 ägg. Nu väntar ny stimulering och vi kämpar med att ladda om. Vi försöker tänka att första stimuleringen är svår med ofta försiktiga doser och kanske var det inte rätt medicin för just oss. Det är tufft med nederlag, speciellt så här tidigt, men det finns fortfarande så mycket hopp!!! Det är svårt att hitta "rätt" inställning och vara positiv men det är så viktigt att våga hoppas. Stor styrkekram till dig! Nästa gång får du fler ägg och fler möjligheter. Kämpa på!!

    SvaraRadera
  6. Åh neej!! Åh vad tråkigt. Tänker på dig!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Åh gumman så tråkigt att höra, finns inga ord för denna orättvisa! Sänder en enorm kram till dig <3 Kram Janet (iter ad a familia)

    SvaraRadera