tisdag 20 november 2012

Sliten kropp

Kära medbloggerskor, hur mår ni av hormonbehandlingarna?? Skriv gärna lite i en kommentar, för jag vill så gärna veta vad som är normalt.

Jag är vansinnigt sliten och trött i kroppen. Har huvudvärk, mår vansinnigt illa (hela tiden), min korsrygg värker, och magen är allt utom snäll emot mig. Varje dag alltså. Jag har haft problem med oförklarliga smärtor i magen i mer än 6 år, men det har under hösten varit bättre en lång period. Nu när jag gör IVF blir smärtan dock nästintill olidlig. Jag tror att det är sprutornas fel, för det var exakt likadant sist. Ligger just nu i soffan och försöker att ta djupa, långsamma andetag, för helt ärligt gör varje andetag skitont. Jag är ju inte ett dugg förvånad över att kroppen påverkas, men det är ändå skönt att veta om fler av er känner som jag!?

Så jag frågar er: hur har ni mått?
Någon mer som får ont i magen av medicinen?

6 kommentarer:

  1. Har läst här ett tag men detta är min första kommentar. Är precis innan äp så har precis sprutat klart (puregon o cetrotide) trodde det skulle var enklare än det var. Blev så sinnessjukt trött. Förlamande trötthet verkligen. Annars lite magproblem o huvudvärk, men tröttheten är överlägset värst.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för ditt svar och för att du följer min blogg, det värmer!
      Hur gick det på äggplocket?? Känner igen det där med förlamande trötthet. Får jag fråga på vilka sätt din mage krånglade?

      /jakten efter total lycka

      Radera
  2. Min mage tycker inte heller om sprutorna. Blir jättedålig och får stora problem med mitt magmunsbråck jag har. Har läst att IBS kan förvärras av sprutorna vilket jag tror jag har. Stå ut! Snart är allt över. :) Var exakt är det du har ont?
    Kram
    Libra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj så skönt att inte vara ensam om det. Vissa läkare har sagt att det är ibs jag har, men i perioder tycks jag även få magkarr. Nu under behandlingen har jag haft ont omkring magmunnen och sedan sprider det sig till resten av magen liksom. Sprutorna retar verkligen upp magen. Eftersom jag även börjat ha envis halsbränna under behandlingen så tyder det på att det gått och blivit magkatarr nu igen, men jag vågar inte ta tabletter mot det nu.
      Kul att få vara i samma fas som dig och din IVF-process libra!
      Kram /jakten efter total lycka

      Radera
  3. Min mage var det aldrig några problen med, men däremot mådde jag väldigt dåligt psykiskt. Humöret åkte upp och ner och jag kände mig allmänt deprimerad.
    Hoppas det blir bättre snart!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för ditt svar :)
      Känner igen det ostabila humöret. Jag tycker att jag har klarat mig bra ifrån deppigheten, men däremot har jag varit bitter, irriterad och lättretlig. Har snäst åt sambon och tagit illa upp för minsta lilla, vilket jag annars inte gör. Men hormonerna gör ju sitt till med ens känslotillstånd :/

      Jakten efter total lycka

      Radera